Välkommen till din träningskompis

Actic, Växjö

Växjö

Personlig tränare

Elin Johansson

Jag har alltid haft ett brinnande intresse inom träning, kost och hälsa. I flera år har styrke- och konditionsträning varit det som fallit mig i smaken i träningsvärlden.

Jag är en mycket målmedveten, ansvarstagande och noggrann person som älskar att jobba med människor. Jag vil hjälpa dig att ta din träning till en ny nivå och nå dina mål, vare sig det gäller viktminskning, viktökning, bygga muskler, öka din rörlighet, förbättra din kondition och prestation.

Specialiteter

Konditionsträning
Rörlighet
Funktionell träning

Utbildningar

Lic. PT – Eleiko, Halmstad 2015
Strength Coach – Eleiko, Halmstad 2015

E-postadress
elin.johansson@actic.se
Jobbar på
Växsjö

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!