Välkommen till din träningskompis

Actic, Bökensved

Västervik

Personlig Tränare

Julia Adolfsson

Sedan jag gick på högstadiet har jag vetat att det är inom friskvård som jag vill jobba och för några år sedan hittade jag en utbildning där jag fick med alla delar. För mig är träningen tillsammans med kosten en av de viktigaste delarna för ett sunt och hälsosamt liv, men det gäller också att hitta den rätta balansen. Jag hjälper dig att sätta upp en plan med realistiska mål som vi tillsammans kan sträva efter att nå. Jag hoppas att vi ses!

Utbildningar

  • Lic. PT
  • Gruppträningsinstruktör
  • Cert. Massageterapeut
  • FAR-Utbildning
E-postadress
pt.vastervik@actic.se
Jobbar på
Västervik, Bökensved

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!