Välkommen till din träningskompis

Actic, Bökensved

Västervik

Personlig tränare

Felicia Frisk

Hos mig är hälsa och träningsglädje i fokus. Hälsa handlar om att finna en bra balans med träning, kost, sömn och stress. Jag hjälper dig gärna med helheten om detta önskas och jag utlovar roliga, säkra och varierande träningspass. Samt även uppföljning, planering, tips och självklart stöttning.

Jag själv är en före detta idrottstjej som idag varierar min träning hejvilt, t.ex: olympiska lyft, löpning, klassisk styrketräning & funktionell träning. Har sprungit Toughest hinderbanelopp 2 ggr och halvmarathon. Ett gott skratt förlänger livet, detsamma gör träning!

Utbildningar

  • Certifierad personlig tränare, kostrådgivare och massageterapeut
  • Enskilda kurser: Motions- & Hälsopsykologi, livsstil, hälsa, mat & etik
  • Gruppträningsinstruktör (olika klasser)
E-postadress
felicia.frisk@actic.se
Jobbar på
Västervik, Bökensved

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!