Välkommen till din träningskompis

Actic, Lögarängsbadet

Västerås

Personlig tränare

Niklas Ingvarsson

Träning för mig handlar både om att ha roligt och att främja hälsan, för att klara av vardagen. Det kan också handla om att utvecklas inom en viss idrott eller att nå specifika mål. Tillsammans så ser vi till att anpassa träningen utifrån dina förutsättningar och mål, och att du har roligt under tiden!

Specialiteter

Högintensiv träning
Personlig Träning
Styrketräning
Funktionell styrketräning

Utbildningar

Hälsovägledare
Certifierad Personlig Tränare
Certifierad Kostrådgivare
Certifierad Massageterapeut
Diplomerad instruktör i funktionell styrketräning
Diplomerad instruktör kettlebell fitness

E-postadress
niklas.ingvarsson@actic.se
Telefon
070-482 86 85
Jobbar på
Västerås, Kristiansborgsbadet
Västerås, Lögarängsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!