Välkommen till din träningskompis

Actic, Lögarängsbadet

Västerås

Personlig tränare

Linda Palm

Träning och hälsa har länge varit en stor del av mitt liv, då jag redan som 5-åring började dansa, men det var först senare som jag insåg att det var det jag ville ägna mig åt på heltid och jag har inte ångrat mig en sekund. Jag har jobbat på ett flertal olika hälsoanläggningar och samlat på mig stor erfarenhet.

För 1,5 år sedan blev jag även mamma och har efter det fått en helt ny insikt i hur viktigt det är att bygga upp kroppen inifrån och ut. Utöver det tycker jag att träning ska vara fartfyllt, utmanande och kul. Tillsammans vet jag att vi kan nå dina mål och hitta träningsglädjen!

Specialiteter

Mammaträning
Dans/zumba
Core

Utbildningar

Licensierad personlig tränare
Licensierad träningsinstruktör
Diplomerad massör
Diplomerad gruppträningsinstruktör

E-postadress
linda.palm@actic.se
Jobbar på
Västerås, Kristiansborgsbadet
Västerås, Lögarängsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!