Välkommen till din träningskompis

Actic, Lögarängsbadet

Västerås

Personlig tränare

Carina Änsth

Träning för mig handlar om att få en bättre hälsa, starkare självkänsla och en kropp som orkar stå emot stress och påfrestningar i vardagen, inte bara om hur din kropp ser ut.För att hitta din egen drivkraft, sporre till att träna och få mätbara resultat så är jag som personlig tränare det bästa stöd du kan få. Jag fokuserar på dig som individ och jag anpassar träningen efter dina förutsättningar och behov.

Viktigaste för mig är att alltid göra det på ett lustfyllt sätt och att du ska längta tillbaka till nästa träningstillfälle.

Specialiteter

Kost- och hälsovägledning
Funktionell träning med Fria vikter
Rörlighetsträning
Uteträning

Utbildningar

Certifierad personlig tränare Branschrådet för hälsa
Certifierad kostrådgivare Branschrådet för hälsa
Certifierad terapeutisk massör Branschrådet för hälsa

E-postadress
pt.vasteras@actic.se
Jobbar på
Västerås, Lögarängsbadet
Västerås, Kristiansborgsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!