Välkommen till din träningskompis

Actic, Kristiansborgsbadet

Västerås

Personlig tränare

Rebecca Schwartzman

Människans kropp är inte utvecklad för stillasittande arbete. Genom att röra på oss och använda våra kroppar till det de är gjorda för kan vi undvika skador och samtidigt förlänga våra liv. Med en strukturerad plan utifrån dina unika förutsättningar och behov hjälper jag dig uppnå dina personliga mål, oavsett om det handlar om att få en starkare kropp för att klara vardagen eller ta din styrketräning eller löpning till nästa nivå.

Utbildningar

  • Personlig Tränare, IPT International Personal Trainer
  • Strength Coach Steg 1, Eleiko
  • Löpcoach – Individ (Konditionsidrott) respektive grupp, The Academy
  • Kostrådgivning, IPT International Personal Trainer
E-postadress
pt.vasteras@actic.se
Jobbar på
Västerås, Kristiansborgsbadet
Västerås, Lögarängsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!