Välkommen till din träningskompis

Actic, Kristiansborgsbadet

Västerås

Personlig tränare

Frida Grefweberg

Träning för mig är glädje och ett friskhetstecken som jag valt att spendera mycket tid till. Att få människor att må bra ger mig energi. Alla kan röra på sig mer eller mindre och det gäller att hitta ett sätt som passar för just dig. Som din personliga tränare delar jag gärna med mig av det och tillsammans arbetar vi oss fram för att nå just dina mål. En livsstilsförändring är inte lätt för alla men absolut inte omöjlig för någon. Jag hjälper dig med att genomföra en personlig utmaning när det gäller vardaglig hälsa. Jag bygger ett träningsprogram som är individanpassat för dina mål och som kan innehålla, balans, rörlighet, smidighet, styrka och kondition.

Med ett leende blir allting lite lättare och tillsammans blir vi starka!

Utbildningar

  • Hälovägledare
  • Certifierad Personlig Tränare
  • Certifierad Kostrådgivare
  • Certifierad Massageterapeut
  • Diplomerad instruktör i funktionell styrketräning
  • Diplomerad i ett fleratal gruppträningsutbildningar
E-postadress
frida.grefweberg@actic.se
Jobbar på
Västerås, Kristiansborgsbadet
Västerås, Lögarängsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!