Välkommen till din träningskompis

Actic, Kristiansborgsbadet

Västerås

Personlig tränare

Frida Grefweberg

Träning för mig är glädje och ett friskhetstecken som jag valt att spendera mycket tid till. Att få människor att må bra ger mig energi. Alla kan röra på sig mer eller mindre och det gäller att hitta ett sätt som passar för just dig. Som din personliga tränare delar jag gärna med mig av det och tillsammans arbetar vi oss fram för att nå just dina mål. En livsstilsförändring är inte lätt för alla men absolut inte omöjlig för någon. Jag hjälper dig med att genomföra en personlig utmaning när det gäller vardaglig hälsa. Jag bygger ett träningsprogram som är individanpassat för dina mål och som kan innehålla, balans, rörlighet, smidighet, styrka och kondition.

Med ett leende blir allting lite lättare och tillsammans blir vi starka!

Utbildningar

 • Hälovägledare
 • Certifierad Personlig Tränare
 • Certifierad Kostrådgivare
 • Certifierad Massageterapeut
 • Diplomerad instruktör i funktionell styrketräning
 • Diplomerad i ett fleratal gruppträningsutbildningar
E-postadress
frida.grefweberg@actic.se
Jobbar på
Västerås, Kristiansborgsbadet
Västerås, Lögarängsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

 • Behandling av personuppgifter

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar