Välkommen till din träningskompis

Actic, Kristiansborgsbadet

Västerås

Personlig tränare

Daniella Wahlbom

För att du ska kunna nå dina mål bör din träning vara specifikt utformad efter dina förutsättningar. Som PT hjälper jag dig att specificera din träning efter dina behov och finns vid din sida under din resa och säkerställer att du hela tiden känner glädje och motivation till träningen.

Med en bakgrund som tävlingsdansare kan jag bland annat hjälpa dig med rörlighet och bålstabilitet samt förbättra
din hållning. Detta kommer att underlätta din vardag samt förbättra dina förutsättningar vid mer avancerad styrketräning.

Utbildningar

Lic. Personlig tränare, The Academy
Lic. Styrketräningsinstruktör
HRL-utbildning

E-postadress
daniella.wahlbom@actic.se
Jobbar på
Västerås, Kristiansborgsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!