Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Västerås

Personlig tränare

Madeleine Arrenius

Med en bred träningsbakgrund har jag valt att lägga fokus på styrketräning och tillsammans med mitt brinnande intresse för hälsosam och näringsrik kost har jag hittat nyckeln till mitt välmående. Jag vill gärna hjälpa Dig som antingen vill komma igång, eller som redan ser träning som en långvarig och hållbar del i vardagen. Det finns alltid nya sätt för utveckling genom variation och planering av träningsupplägg eller med hjälp av små justeringar i kosthållningen.

Tillsammans sätter vi upp, och jobbar mot Dina mål och visioner.
Kanske har du redan ett specifikt och mätbart mål eller är det som för mig, känslan av att vara frisk, stark och välmående som styr? Oavsett vilket, så får du det och flera andra positiva effekter av dina ansträngningar samtidigt som vi ser till att det blir många glädjefyllda träningstimmar!

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare – The Academy
  • Lic. Kostrådgivare – The Academy
  • Hälsoinformatör – The Academy
  • Avancerad träningsplanering och periodisering
E-postadress
madeleine.arrenius@actic.se
Jobbar på
Västerås, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!