Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Västerås

Personlig tränare

Julia Nylander

Träning har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag står för en balans mellan träning, vila och kost på ett sådant sätt att det anpassar sig till målsättning och förutsättningar.

Jag anser att den viktigaste frågan är: Varför tränar du?

Svaret på denna fråga varierar beroende på vem man frågar. Oavsett om det handlar om en specifik prestation, viktnedgång, stärka upp på grund av skada eller någonting däremellan så kommer du genom att ge mig ditt förtroende att få de verktygen du behöver för att uppnå just din målsättning. Min fråga är: Vad är ditt varför?

Utbildningar

  • Personlig tränare – SAFE
  • Kostvetenskap – Umeå universitet
E-postadress
pt.vasteras@actic.se
Jobbar på
Västerås, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!