Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Västerås

Personlig tränare

Fredrik Eierholen

För mig handlar träning bara om en sak, att ha kul! Oavsett om du vill reglera din vikt, öka din rörlighet eller träna specifik idrott så kommer vi att med rätt träningsform för dig, alltid att ha roligt tillsammans. Med en träningsbakgrund som tävlande styrkelyftare vet jag vikten av god teknik. Jag lägger stort fokus på en strävan mot ett perfekt utförande. Jag vill få ut det mesta av varje övning och undvika/förebygga skador. Mitt mindset: ”Tänker jag att jag klarar det, så gör jag det.” Tänker du som mig, så lovar jag dig att vi med en smart träningsplanering kommer att nå just dina uppsatta mål.

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare – The Academy
  • Lic. Kostrådgivare – The Academy
  • Lic. Hälsokonsult – The Academy
E-postadress
fredrik.eierholen@actic.se
Jobbar på
Västerås, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!