Subrubrik

Huvudrubrik

Starta din träning med en personlig tränare!

Vi vill ge dig bästa förutsättningen att lyckas med din träning, därför bjuder vi dig på 2 timmar med en personlig tränare.

Många av våra medlemmar på Actic starta sin träning tillsammans med en personlig tränare! Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa första två tillfällena specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Så här fungerar PT-timmarna:

Första PT-timmen (55 min)
Tillsammans med din personliga tränare går ni igenom vad du har för mål och behov med din träning. Därefter får du göra en rörlighetsscreening och eventuellt något test och så tränar ni tillsammans.

Andra PT-timmen (55 min)
Efter andra tillfället kommer du och din PT fram till hur du på bästa sätt fortsätter din träningsresa med oss, oavsett om det är med PT, genom ett eget träningsprogram eller gruppträning. 

Du måste nyttja båda PT-tillfällena inom 90 dagar efter startdatum av medlemskap.

Varmt välkommen till oss för att starta din träningsresa.

Bli medlem här!

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!