Välkommen till din träningskompis

Actic, Håstens Simhall

Varberg

Personlig tränare

Oskar Larsson

Har du skador eller vill skapa en bättre version av dig själv?

Jag är tokig i träning och kroppens egenskaper. Min ambition är att hjälpa alla att lära sig använda den ofta underskattade medicinen – träning!
Träning kan vara väldigt olika för alla och det ser jag som personlig tränare (med erfarenheter av skador) väldigt noga på, att rikta träningen dit du vill.

Utbildningar

  • Personlig tränarutbildning – Katrinebergs Folkhögskola
  • Styrketräningsinstruktör – Eleiko
  • Massageutbildning grund och fortsättning
E-postadress
oskar.larsson@actic.se
Jobbar på
Varberg, Håstens Simhall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!