Välkommen till din träningskompis

Actic, Håstens Simhall

Varberg

Personlig tränare

Jonas Haara

Träning ska vara något som alla ska känna är viktigt för dem. En aktivitet som känns givande och rolig, så att det blir något man fortsätter med – livet ut. Så behöver man en knuff eller hjälp på vägen så ställer jag mer än gärna upp.

Att hjälpa andra att få en bra erfarenhet och insikt till träning tycker jag är en viktig del i min roll som personlig tränare. Detta strävar jag efter att uppnå hos var och en.

Utbildningar

  • Personlig tränare-utbildning – Body Fight, Göteborg
E-postadress
jonas.haara@actic.se
Jobbar på
Varberg, Håstens Simhall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!