Välkommen till din träningskompis

Actic, Håstens Simhall

Varberg

Personlig tränare

Besiana Mavraj

Synen på träning varierar beroende på vilka erfarenheter man har utav det. Jag personligen tycker att träning ska vara effektivt, utmanande, lärorikt och inte minst roligt. I slutet av ett pass ska man känna sig stolt med sin insats och veta att man gjort något bra. Vi måste alla börja ta hand om oss själva, så ta steget mot din personliga träning som leder dig mot ditt mål.

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare – Eleiko
  • Strength Coach – Eleiko
  • Styrketräning steg 1-3 – Actic Academy
E-postadress
besiana.mavraj@actic.se
Jobbar på
Varberg, Håstens simhall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!