Välkommen till din träningskompis

Actic, Svandammen

Uppsala

Personlig tränare

Viktoria Östlund

Jag vet att så fort du finner din rörelseglädje så hänger både välmående, progression, resultat och balansen i vardagen med och kan ta dig precis vart du vill. Låt mig visa dig vägen!

Utbildningar

Lillsveds idrottsfolkhögskola:

  • Lic. Personlig tränare
  • Hälsocoach – MI (motiverande samtal)
  • Kostrådgivare
  • Grupptränings instruktör
E-postadress

viktora.ostlund@actic.se

Telefon:

0702644471

Jobbar på

Actic Uppsala, Svandammen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar