Välkommen till din träningskompis

Actic, Svandammen

Uppsala

Personlig tränare

Behnam Amir

För mig handlar träning om rörelsefrihet. Träning är en livsstil där målet är att må bra både fysiskt och psykiskt. Jag drivs av att mina klienter skall nå sina mål och fortsätta se möjligheterna i vad kroppen kan åstadkomma. Mitt intresse för träning och hälsa driver mig varje dag för att utvecklas som person och som PT. Att träna tillsammans med mig ska vara roligt, utmanande, inspirerande och ge dig de resultat du vill ha.

Ingenting är omöjligt, men det finns inte heller genvägar till en god hälsa!
Är du redo att komma igång? Jag är redo!

Utbildningar

  • Strength Coach Level 1 – Eleiko
  • Licensed Personal Trainer – Eleiko
  • Powerlifting Level 1 – Eleiko
  • Kettlebell Trainer Level 1 – Eleiko
E-postadress
behnam.amir@actic.se
Jobbar på
Uppsala, Svandammen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!