Välkommen till din träningskompis

Actic, Kraftkällan

Uppsala

Personlig tränare

Jenny Höglund

Mitt mål och min drivkraft som personlig tränare är att du ska få ett hälsosamt och energirikt liv där du orkar med alla påfrestningar vi ställs inför i vardagen.

Om du behöver hjälp att sätta och nå dina mål, att hitta motivationen i din träning, eller att få en balans mellan kost och träning och samtidigt få resultat, hör av dig till mig! Om du har viljan så garanterar jag tuffa, roliga, utmanade och svettiga träningspass som ger dig resultat!

Specialiteter

Målinriktad träning
Muskeluppbyggnad
Funktionell träning
Viktminskning

Utbildningar

Lic. personlig tränare, S.A.F.E
Lic. styrketräningsinstruktör, S.A.F.E
Lic. gruppträningsinstruktör, S.A.F.E, Les Mills samt WorldClass

E-postadress
jenny.hoglund@actic.se
Jobbar på
Uppsala, Kraftkällan

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!