Välkommen till din träningskompis

Actic, Kraftkällan

Uppsala

Personlig tränare

Gina Willén-Jogenby

Träning är glädje och vi ska ta hand om vår kropp göra det bästa av det vi fått! Träningen ska utföras med kvalité, glädje och engagemang där vi tillsammans jobbar mot dina målsättningar.

Specialiteter

Bränna fett
Öka muskelmassa
Power-träning för seniorer Träning under och ef ter Graviditet

Utbildningar

Specialutbildning – Träning för Seniorer, SAFE
Specialutbildning – Träning för gravida och efter graviditet, SAFE
Yoga instruktör via SAFE

E-postadress
gina.willén-jogenby@actic.se
Jobbar på
Uppsala, Kraftkällan

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!