Vällkommen till din träningspartner

Actic, Gränby Centrum

Uppsala

Personlig tränare

Katja Wengberg

Mitt fokus är att ge dig motivation och kunskap för att du ska kunna nå dina mål med din träning. Jag gör individuella träningsprogram som passar dina tränings-mål. Jag har själv elitsattsat under större delen av mitt liv och lägger stor vikt på att träningen ska vara rolig, inspirerande och givande. Träning ska ge dig energi och ett bättre välbefinnande oavsett dina tidigare tränings-erfarenheter. Har du höga mål med din träning så anta utmaningen, jag hjälper dig med inspirationen och verktygen, jobbet får du göra själv!

Utbildningar

  • Lic. Personlig Tränare
  • Lic. Gruppträningsinstruktör
  • Lic. Styrketräningsinstruktör
  • Ledarutbildning
E-postadress
katja.wengberg@actic.se
Jobbar på
Uppsala, Gränby Centrum

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!