Vällkommen till din träningspartner

Actic, Gränby Centrum

Uppsala

Personlig tränare

Gabriel Engebretzen

Jag vill genom min kunskap hjälpa dig att uppnå dina mål med bästa möjliga resultat efter dina förutsättningar. Jag skräddarsyr ditt upplägg efter dina önskemål och ser till att leda dig genom processen hela vägen. Träning och hälsa ska vara roligt, givande och vara en del av vardagen, vilket jag hjälper dig att skapa och bibehålla. Jag har en gedigen bakgrund inom träning och hälsa med såväl akademiska utbildningar på både praktisk nivå som inom beteendeområdet. Att jag även har en idrottslig bakgrund gör att jag kan kombinera detta och ge dig de stöd och verktyg du behöver för att uppnå dina mål.

Specialiteter

Explosiv träning
Livsstilsförändring
Funktionell träning
Kostrådgivning

Utbildningar

Personlig tränare
Kostrådgivare
Styrketräningsinstruktör
Ledarskap & coaching

E-postadress
gabriel.engebretzen@actic.se
Jobbar på
Uppsala, Gränby Centrum

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!