Vällkommen till din träningspartner

Actic, Gränby Centrum

Uppsala

Personlig tränare

Caroline Fornström

Jag möter dig och dina förväntningar där du befinner dig i dag, oavsett utgångspunkt.Utifrån dina erfarenheter och visioner fortsätter vi samarbetet mot dina mål. Mitt fokus som din personliga tränare bygger på en god grund av bra kommunikation för att nå bästa resultat för utveckling. Några av de erfarenheter jag bär med mig är främst inom lagsport så som fotboll och innebandy, men också andra sporter så som
kickboxning och styrkelyft.

Utbildningar

  • Lic. Styrketräningsinstruktör – S.A.F.E
  • Lic. Personlig tränare – S.A.F.E
  • Cert. Massageterapeut – Axelsons Gymnastiska Institut
  • PT i grupp och alternativ träning – S.A.F.E
  • Livscoach, grupp- och individutveckling
E-postadress
caroline.fornstrom@actic.se
Jobbar på
Uppsala, Gränby Centrum

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!