Välkommen till din träningskompis

Actic, Centralbadet

Uppsala

Personlig tränare

Anna Modig

I 14 år har jag hjälp och coachat människor i träning. Allt från crawlkurser till styrketräning. Jag bygger träningen från grunden utifrån dina önskningar och förutsättningar. Genom balanserad, säker träning och smarta val kommer vi långt. Med mig som din PT får du starta upp med att göra funktionsanalyser, styrke-och konditionstester. Nu har vi rätt förutsättning för att ta din träning till nya nivåer. Träning är allt från att klara av vardagen till att toppa ditt max. Tillsammans sätter vi dina mål som möter upp dig i din träning. Kom ihåg ”det du tränar blir du bra på”.

Specialiteter

Löpning/löpskolning
Funktionell styrka
Simteknik

Utbildningar

Cert. Kost- & träningskonsult, The Academy
Lic. PT, Hälsoinformatör & Kostrådgivare
Lic. Livräddare-utbildare, Svenska Livräddningssällskapet
Simlärare, Svenska Livräddningssällskapet

E-postadress
pt.centralbadet@actic.se
Jobbar på
Uppsala, Centralbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!