Välkommen till din träningskompis

Actic, Boländerna

Uppsala

Personlig tränare

Viktor Eklund

Träning ska vara tilltalande! Personer gillar olika typer av träning och därför ska den anpassas till varje individ. Praktiken på Svenska Fotbollförbundet öppnade min syn på den specifika delen av träning. Vi blir bra på vi tränar. Därför lägger jag stort fokus på det du vill bli bra på, vardag som idrott. Jag ger dig möjligheterna och chansen att ta dem. Det jag inte vet, tar jag reda på.

Specialiteter

Skivstångsträning
Konditionsträning
Idrottsspecifik träning
Specifik core- aktiviering

Utbildningar

Magisterexamen i Idrottsmedicin, Umeå
Personlig Instruktör, Umeå
Idrottsmassage & Kinesiologitejp, Umeå
Idrottsnutrition, Gävle

E-postadress
viktor.eklund@actic.se
Telefon
073-3300428
Jobbar på
Uppsala, Boländerna

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!