Välkommen till din träningskompis

Actic, Boländerna

Uppsala

Personlig tränare

Johan Rickling

Jag tycker att träning ska vara lika roligt som effektivt, det är så mycket mer än att bygga muskler. Jag älskar att motivera andra och se deras resa och progression. Träning är både en fysisk och psykisk boost för din hälsa. Rörlighet och styrka är något som du verkligen har nytta av i vardagslivet.

Med mig som personlig tränare så kommer du få den motivation du söker på ett sätt som passar just dig, bli rörligare, starkare och såklart må mycket bättre.

Utbildningar

  • Personlig tränare – Eleiko
  • Strength coach level 1
  • Powerlifting level 1
  • Kettlebell trainer level 1
E-postadress
johan.rickling@actic.se
Jobbar på
Uppsala, Boländerna

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!