Velkommen til din treningspartner

Actic, Alta

Alta

Personlig tränare

Tobias Bergström

Jag finns här för dig vare så ditt mål är viktuppgång, viktnedgång eller bara för att hålla kroppen i god hälsa. Tillsammans skapar vi den förändringen du vill ska ske, från start till mål. Du väljer helt själv dina mål och jag är med dig som vägledning genom hela resan.

Specialiteter

Fria vikter
Styrkeutveckling
Kostråd
Viktuppgång & Viktnedgång

Utbildningar

Lillsveds idrottsfolkhögskola
Personlig tränare
Kostrådgivare
Gruppträningsinstruktör
Hälsocoach
HLR-instruktör

E-postadress
tobias.bergstrom@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Vasastan Elite

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!