Välkommen till din träningskompis

Actic, Vasastan Elite

Stockholm

Personlig tränare

Lucas Möller

Min träningsfilosofi grundas på prestation och resultat samt att man har roligt när man tränar. Vare sig du vill bygga muskler, gå ner i vikt eller bara träna för ett bättre välmående så ser jag till att du får dom resultaten du vill ha.

Specialiteter

Styrke- och funktionell träning
Viktnedgång
Kost och nutrition

Utbildningar

Licensierad Personlig tränare, TAFE
Certificate III & IV in Fitness, TAFE
Styrkerträningsinstruktör
Jab, Cross & Weave Boxing Short
Course, Fitness Australia
HLR – grundkurs

E-postadress
lucas.moller@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Vasastan Elite

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!