Välkommen till din träningskompis

Actic, Vintervägen

Tyresö

Personlig tränare

Björn Wallgren

Konditionsträning innebär krav på rörlighet och styrka, spänst och uthållighet, tålamod och pannben. Med hjälp av konditionstester hjälper jag dig att konditionsträna på din nivå. Individuellt bygger vi upp din kropp för att tåla belastningen som uthållighetsprestationer innebär. I grupp hittar vi glädjeni att träna tillsammans, att komma ut i friska luften, att skapa ny energi tillsammans.

Utbildningar

  • Legitimerad sjukgymnast, Hälsouniversitetet Linköping
  • Endurance Personal Trainer- Konditionsidrott Educations
  • Löpcoach – Konditionsdrott
E-postadress
bjorn.wallgren@actic.se
Jobbar på
Actic Tyresö Bollmora
Actic Tyresö Vintervägen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!