Vällkommen till din träningspartner

Actic, Tumba

Stockholm

Personlig tränare

Martin Johansson

Jag har ca 10 års erfarenhet av mitt yrke och har genom åren stött på många olika kunder med många olika sorters mål. Det bästa är att om du väljer mig som PT så kommer vi att nå ditt mål tillsammans oavsett vad du har för mål. Jag har verktygen, erfarenheten och kunskapen för att kunna garantera dig resultat i din träning. Det enda jag kräver av dig som kund är att du följer det upplägg jag ger dig – lätt va!

Kontakta gärna mig för en kostnadsfri konsultation så går vi igenom dina mål och lägger upp en individuell plan för just dig.

Utbildningar

  • Licensierad Personlig tränare, SAFE Education
E-postadress
martin.johansson@actic.se
Jobbar på
Tumba, Stockholm

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!