Välkommen till din träningskompis

Actic, Tullinge

Stockholm

Personlig tränare

Mathias Wärnström

Med 4 års högskolestudier och 12 år av styrketräning har jag erfarenheter både inom den akademiska såväl som den praktiska delen av träningsvärlden.
Mitt primära intresse är träning och kost för att förbättra utseende. Detta speglas bl.a genom att jag har gått ifrån att vara överviktig till att tävla inom Men’s Physique, samt att jag har coachat andra inom fysiksporter som just Men’s Physique, Bikini Fitness och Bodybuilding.
Om du är redo för att jobba smart för att nå dina mål, men känner att du behöver lite extra vägledning. Tveka då inte att höra av dig för en gratis konsultation, så börjar vi där.

Specialiteter

Optimera muskeltillväxt och fettförbränning
Träning & kost för fitness-sport (t.ex Bikini Fitness, Men’s Physique & Bodybuilding)

Utbildningar

Kandidatexamen inom Biomedicin med inriktning fysisk träning från Högskolan i Halmstad
Lic. Styrketräningsinstruktör från Eleiko

E-postadress
mathias.warnstrom@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Tullinge

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!