Välkommen till din träningskompis

Actic, Solna

Stockholm

Personlig tränare

Sanna Gustafsson

För mig har träningen alltid varit en självklarhet och den största delen av mitt liv. Anledningen att jag alltid tränat och varit aktiv är för att jag har hittat de träningsformer som passar mig, som gör mig glad. Även nu när jag inte längre kan spela fotboll, som alltid varit min stora passion, så har jag fått hitta andra träningsformer jag älskar och som jag kan utföra för att fortfarande behålla min aktiva livsstil. Att vara vältränad och känna ett välmående handlar inte om att vara smalast eller att ha störst muskler, utan att må bra i sig själv.

Utbildningar

  • Lic. International Personal Trainer
  • Olympiska- och styrkelyft
  • Kostrådgivare
E-postadress
sanna.gustafsson@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Solna

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!