Välkommen till din träningskompis

Actic, Solna

Stockholm

Personlig tränare

David Evans

Jag har en träningsbakgrund inom kampsporten men har alltid älskat all form av träning. Har över 20 års erfarenhet som tränande, tävlande och coach inom flera stilar och är fortfarande aktiv inom samtliga områden.  Förespråkar hård träning som är rolig och givande även på ett mentalt plan. Det viktigaste med träning är att sträva efter konstant utveckling – jag ser till att du lever upp till din maximala potential.

Om du är osäker på vilken PT du vill köra med kan du alltid fråga mig vem jag rekommenderar för just dig och ditt behov.

Utbildningar

  • Styrketräningsinstruktör – S.A.F.E Education
  • Personlig tränare – S.A.F.E Education
  • HLR med hjärtstartare – S.A.F.E Education
  • Sjukvårdsutbildning – Försvarsmakten I19/Pbat
  • B.R.A.K instruktör – Försvarsmakten I19/Pbat
  • PT lifestyle – Actic Academy
E-postadress
david.evans@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Solna

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!