Vällkommen till din träningspartner

Actic, Sköndal

Stockholm

Personlig tränare

Viktoria Lindskog

För mig är kvalitet framför kvantitet A&O. Jag tycker att det är viktigare att kunna utföra en övning med korrekt teknik och minska skaderisken än att kunna göra så många reps som möjligt så tungt som möjligt. Så därför lägger jag stor vikt vid stabilitet och rörlighets träning, för att sedan arbeta upp styrkan till att kunna lyfta tyngre. Alla mina träningspass är alltid individanpassade med ditt mål i fokus & när vi ses tränar vi alltid efter dagsform

Utbildningar

  • Personlig Tränare med Hälsoprofil, Axelsons
  • Löpcoach
  • Mammamage
  • Olympiska lyft
  • Diverse gruppträningsutbildningar
E-postadress
viktoria.lindskog@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Sköndal

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!