Stockholm, Kista Valhall

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Kista

Hos oss på Actic Kista jobbar våra personliga tränare aktivt för att du som kund ska nå både dina träningsmål och känna att träningen blir en naturlig del i din vardag. Tillsammans har vi en bred kompetens och erfarenhet inom bland annat funktionell träning, kostrådgivning, olympiska lyft, Crossfit, löpning och skidåkning, vilket gör att vi kan hjälpa dig oavsett vad du har för mål. Våra tränare jobbar i team och tar hjälp av varandra för att kunna möta dina specifika önskemål.

Vill du få kontakt med någon av oss? Mejla till den PT du tror kan passa dig, här hittar du oss som jobbar på Actic Kista. Eller ta hjälp av vår PT-ansvariga för att bli lotsad till rätt PT. Kontaktastefan.quist@actic.se eller platschef elina.samuelsson@actic.se.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar