Stockholm, Kista Valhall

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Kista

Hos oss på Actic Kista jobbar våra personliga tränare aktivt för att du som kund ska nå både dina träningsmål och känna att träningen blir en naturlig del i din vardag. Tillsammans har vi en bred kompetens och erfarenhet inom bland annat funktionell träning, kostrådgivning, olympiska lyft, Crossfit, löpning och skidåkning, vilket gör att vi kan hjälpa dig oavsett vad du har för mål. Våra tränare jobbar i team och tar hjälp av varandra för att kunna möta dina specifika önskemål.

Vill du få kontakt med någon av oss? Mejla till den PT du tror kan passa dig, här hittar du oss som jobbar på Actic Kista. Eller ta hjälp av vår PT-ansvariga för att bli lotsad till rätt PT. Kontaktastefan.quist@actic.se eller platschef elina.samuelsson@actic.se.

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!