Stockholm, Kista Valhall

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Kista

Hos oss på Actic Kista jobbar våra personliga tränare aktivt för att du som kund ska nå både dina träningsmål och känna att träningen blir en naturlig del i din vardag. Tillsammans har vi en bred kompetens och erfarenhet inom bland annat funktionell träning, kostrådgivning, olympiska lyft, Crossfit, löpning och skidåkning, vilket gör att vi kan hjälpa dig oavsett vad du har för mål. Våra tränare jobbar i team och tar hjälp av varandra för att kunna möta dina specifika önskemål.

Vill du få kontakt med någon av oss? Mejla till den PT du tror kan passa dig, här hittar du oss som jobbar på Actic Kista. Eller ta hjälp av vår PT-ansvariga för att bli lotsad till rätt PT. Kontaktastefan.quist@actic.se eller platschef elina.samuelsson@actic.se.

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!