Välkommen till din träningskompis

Actic, Kista Valhall

Stockholm

Personlig tränare

Ragnhild Hjalmarsson

Genom erfarenhet som bland annat fotbolls- och ishockeyspelare vet jag att glädje är grundläggande för att behålla träning som en naturlig del av sin vardag. Idrotten tillsammans med arbete som militär har även lärt mig att vi klarar mycket mer än vi tror och därför kommer jag pusha och stötta dig för att du ska kunna utvecklas till ditt bästa jag! Jag jobbar med variation och ett helhetstänk så att du inte bara uppnår dina specifika mål utan även får mer ork i vardagen, behåller rörlighet och undviker skador!

Så om du vill få en kickstart med din träning, kontakta mig så bokar vi in en tid och påbörjar resan mot ett starkare, friskare och piggare liv!

Utbildningar

  • Lic. personlig tränare, The Academy
E-postadress
ragnhild.hjalmarsson@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Kista Valhall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!