Välkommen till din träningskompis

Actic, Kista Valhall

Stockholm

Personlig tränare

Marcus Carlson

Jag fokuserar på hård funktionell träning, där kraften ligger i fokus med stor rörlighet (ROM). Där funktionella övningar kommer att förbättra dina färdigheter i din idrott/gren som du skall utöva. Tekniken är helt avgörande för både rörlighet och kraftutnyttjande. Samt att jag skapar skräddarsytt individuellt program som passar dina träningsmål, kosten och sist men inte minst den mentala sidan av träningen.

Du som vill ändra din livsstil oavsett nivå eller erfarenhet är välkommen att anta min utmaning, där jag engagerar mig dedikerat i allt från träning, kost och livsstil till motivation för att du skall uppnå dina mål.

Utbildningar

  • International Licensed Personal Trainer
  • Eleiko Licensed Kettlebell Trainer
  • Actic PT get go
  • Actic steg 1-4
E-postadress
marcus.carlson@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Kista Valhall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!