Välkommen till din träningskompis

Actic, Kista Valhall

Stockholm

Personlig tränare

Kicki Ryden

Jag kommer möta dig på din nivå, vara lyhörd och ge dig positiv energi. Jag vill coacha dig med att hantera medgång och motgång. Att bidra med mycket glädje, pepp och egna erfarenheter tillsammans med min kunskap är det jag brinner för. Det är spännande att se olika människor växa med sina uppgifter och nå sina mål, även om vägen till målen inte alltid är spikrak.

Utbildningar

  • Styrketräningsinstruktör, The Academy 2014
  • Lic. Personlig tränare, The Academy 2014
  • Lic. Kostrådgivare, The Academy 2014
  • Hälsoinformatör, The Academy 2014
  • Teknikkurs i löpning, Runacademy 2014
  • Cert. BungyPump instruktör, 2014
  • Mammamage kurs, gravida + efter graviditet träning
  • Friskvårdsmassör
E-postadress
kicki.ryden@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Kista Valhall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!