Actic Högdalen

Stängning 2018

30/6 2018 går Actic Sverige AB:s avtal ut kring verksamhetsdriften i Högdalens sim- och idrottshall.

Detta innebär att Stockholms stad återtar verksamheten från den 1/7 2018.

Aktuell information 2018-04-10

Upprustning- och ombyggnad
Simhallens tekniska livslängd börjar nå sitt slut och anläggningen är i stort behov av upprustning. Därför har staden fattat beslut om en omfattande upprustning och ombyggnad.

Planerad byggtid Augusti 2018 – Augusti 2020
Detta innebär att simhall, gym, relax och gruppträning inte kommer att vara tillgängligt från 1/7 2018 tills att ombyggnad är genomförd. Utflytt av utrustning kommer påbörjas från 18/6 2018 vilket innebär att träningsytorna kommer vara begränsade fram till stängningsdatum. Vi förstår att ombyggnad kan innebära vissa besvär för dig som besökare men vi kommer självklart göra vårt bästa för att erbjuda så bra verksamhet som möjligt på övriga Actic anläggningar samt stadens sim- och idrottshallar och ser fram emot en modern och miljöanpassad simhall när den åter öppnar. Idrottshall och föreningslokaler kommer i så stor utsträckning som möjligt vara öppet under ombyggnationen.

Köpta medlemskap
Vi kommer uppgradera alla medlemskap till Maxkort Sverige så du kan självklart träna på annan Actic anläggning utefter giltigheten på ditt medlemskap. Hitta andra anläggningar på:www.actic.se

Om ditt medlemskap är köpt hos Actic med Högdalens sim- och idrottshall som hemanläggning får du också från den 1/7 2018 tillgång till Stockholm stads övriga sim- och idrottshallar. Detta förutsätter att du har bindningstid kvar på ditt medlemskap och tillgängligheten fortlöper fram tills bindningstiden går ut, dock längst till 2019-06-30. Hitta andra sim- och idrottshallar på: www.stockholm.se/idrott

Erbjudande
Har du inte bindningstid kvar på ditt medlemskap erbjuder vi dig att förlänga din bindningstid med 12 månader innan 1/7 2018 för att få tillgång till både Maxkort Sverige hos Actic samt stadens sim – och idrottsanläggningar till ditt nuvarande månadspris.

Har du frågor kring ditt medlemskap hos Actic eller vill förlänga din bindningstid: kundsupport@actic.se alternativt kontakta anläggningen direkt.

Har du frågor kring ombyggnaden: hogdalens.simhall.idrott@stockholm.se

/Personalen på Actic Högdalen

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar