Stockholm, Hammarby Sjöstad

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Hammarby Sjöstad

Hos oss på Actic Hammarby Sjöstad hittar du ett av Sveriges bästa PT-team. Vi har många års samlad erfarenhet och kunskap vilket ger oss möjligheten att erbjuda skräddarsydd träning inom en mängd olika områden, helt anpassad utifrån våra klienters behov och målsättningar.

Vi är stolta över att presentera ett team som har spetskompetens inom uthållighetsträning, träning för maxstyrka, olympiska lyft, gymnastik, viktminskning/ökning, kostrådgivning, kampsport, rehab, livsstilsförändringar, mammaträning och mycket mer. Vare sig du är nybörjare och eller träningsvan kan du tillsammans med någon av våra Personliga Tränare börja din resa mot nya mål.

Träning ska vara roligt, inspirerande, effektivt och säkert, därför är vi noga med att våra tränare har en gedigen utbildning samt att vi löpande vidareutbildar oss för att möta de olika utmaningar vi ställs inför tillsammans med våra klienter.

Är du nyfiken på hur en Personlig Tränare kan hjälpa dig?
Prata med personalen i receptionen så ser vi till att en av våra tränare kontaktar dig eller mejla vår PT-ansvariga. Det går också bra att kontakta våra tränare direkt via mejl, här hittar du alla våra PT:s.

Lokal PT-ansvarig: Ilker Kaya ilker.kaya@actic.se

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!