Stockholm, Hammarby Sjöstad

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Hammarby Sjöstad

Hos oss på Actic Hammarby Sjöstad hittar du ett av Sveriges bästa PT-team. Vi har många års samlad erfarenhet och kunskap vilket ger oss möjligheten att erbjuda skräddarsydd träning inom en mängd olika områden, helt anpassad utifrån våra klienters behov och målsättningar.

Vi är stolta över att presentera ett team som har spetskompetens inom uthållighetsträning, träning för maxstyrka, olympiska lyft, gymnastik, viktminskning/ökning, kostrådgivning, kampsport, rehab, livsstilsförändringar, mammaträning och mycket mer. Vare sig du är nybörjare och eller träningsvan kan du tillsammans med någon av våra Personliga Tränare börja din resa mot nya mål.

Träning ska vara roligt, inspirerande, effektivt och säkert, därför är vi noga med att våra tränare har en gedigen utbildning samt att vi löpande vidareutbildar oss för att möta de olika utmaningar vi ställs inför tillsammans med våra klienter.

Är du nyfiken på hur en Personlig Tränare kan hjälpa dig?
Prata med personalen i receptionen så ser vi till att en av våra tränare kontaktar dig eller mejla vår PT-ansvariga. Det går också bra att kontakta våra tränare direkt via mejl, här hittar du alla våra PT:s.

Lokal PT-ansvarig: Ilker Kaya ilker.kaya@actic.se

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar