Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare

Pelle Wesström

Jag vet hur viktigt det är att kroppen mår bra och fungerar som den ska i vardagen och för att nå dit tycker jag träningen ska vara framförallt rolig, givande och självklart rätt jobbig. Med min bakgrund inom framförallt fotboll och styrketräning så har jag en bred grund inom träning som jag kan använda för att hjälpa dig nå dina mål och få din kropp att fungera och må bra!
Så har du några skador eller bara är sugen att ta ett nytt kliv i din träning så finns jag här för dig!

Utbildningar

  • PT-utbildning, Lillsveds idrottsfolkhögskola
  • Kostrådgivare, Lillsveds idrottsfolkhögskola
  • Hälsoprofilbedömmare, Lillsveds idrottsfolkhögskola
  • Diplomerad massör, Hälsoteket Stockholm
E-postadress
pelle.wesstrom@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hammarby Sjöstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!