Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare

Jihm Smith

Träning är så mycket mer än att bara få en fin kropp. Träning behöver vi alla för att vi ska må
bra i kroppen och i psyket men även bygga upp motivation och självsäkerhet i våran vardag. Träning är helt enkelt det bästa verktyget till ett nyare och friskare liv. Våga förändra ditt liv och låt mig som tränare hjälpa dig på din resa mot ett friskare och nyttigare liv. Nu kör vi!!

Utbildningar

  • Lic. Personligtränare
  • Lic. Olympiska lyft steg 1
  • NSCA (National Strength & Conditioning Association),
  • ACSM (American College OfSports Medicine)
E-postadress
jihm.smith@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hammarby Sjöstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!