Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare

Jesper Bengtsson

jesper.bengtsson@actic.se

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare, The Academy Procedos certified trainer Education (3D) Idrott & hälsa 1 och 2
  • Kost- & träningslära 1 och 2
  • Min träningsfilosofi

Jag är från grunden en ishockeyspelare som spelat på elitnivå i 4 års tid.
De senaste 7 åren fördjupat mig inom styrketräning och ledarskap. Med min kunskap, dina mål och vårat gemensamma engagemang kommer vi ta din hälsa till en ny nivå. Jag vill inspirera, motivera och maximera dina förutsättningar till att bli ditt bästa jag! Boka in en kostnadsfri konsultation med mig för att påbörja denna fantastiska resa.

E-postadress
jesper.bengtsson@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hammarby Sjöstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar