Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare

Helena Gissle

Som personlig tränare kan jag hjälpa dig att nå dina mål och finna träningsglädje som varar hela livet. Idrott har varit en del av mitt liv sedan barnsben och erfarenheten och kunskapen som jag fått med mig från gymnastik och friidrott är ovärderlig i mitt arbete som PT. Jag vet vilka ingredienser som behövs för att få resultat och hålla motivationen uppe. För mig är det utmaningar, glädje och svett! Tillsammans tar vi reda på vad du behöver! Kan jag så kan du!

Utbildningar

  • Lic. Personlig Tränare, Eleiko 2015
  • Hinderbaneinstruktör, Friskis och Svettis 2015
  • Individuell instruktör, Friskis och Svettis 2014
E-postadress
helena.gissle@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hammarby Sjöstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!