Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare

Emma Carlsson

Som före detta elitidrottare vet jag vad som krävs för att nå resultat, oavsett vilka ambitioner du har. För att hålla träningsmotivationen uppe tycker jag det är viktigt att ha roligt, därför ser jag till att hitta en träningsform som passar just dig.

Träningen är alltid individuellt anpassad och vi jobbar tillsammans mot dina mål, oavsett om det handlar om att springa fortare, lyfta tyngre, må bättre eller om att ha roligt samtidigt som du tränar!

Specialiteter

Funktionell träning
Uthållighetsidrott
Löpning

Utbildningar

3-årig kandidatexamen i idrott, Gymnastik- och idrottshögskolan, Stockholm
ink. bl.a. funktionell träning, hälsotester och löpteknik
Löpcoach, Urban tribes

E-postadress
pt.hammarby@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hammarby Sjöstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!