Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare

Elena Sadiku

Efter 8 år som aktiv elitidrottare vet jag vad som krävs för att nå toppen. Hårt jobb, vilja, glädje och motivation är nyckeln. Som elitidrottare har jag även stor erfarenhet kring skador, återhämtning och kost. Denna erfarenhet tar jag med mig till våra träningspass där jag som din coach pushar och motiverar dig samt ser till att du är nöjd och glad efter passet.

Mina träningspass är aldrig tråkiga då jag som person är en glädjespridare och full med energi. Du och jag bildar ett team och tillsammans ska vi ta oss an det du vill uppnå med din träning. Är du redo?

Utbildningar

  • Lic. Personal Trainer – Eleiko
  • Strength Coach
  • Uthållighetsträning
  • Gyminstruktör
  • Gruppträningsinstruktör
E-postadress
elena.sadiku@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hammarby Sjöstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!