Välkommen till din träningskompis

Actic, Hammarby Sjöstad

Stockholm

Personlig tränare

Antonia Eriksson

Träningsglädje, funktionalitet och balans är tre ord som beskriver min träningsfilosofi. Jag tror att våra kroppar är skapta för rörelse och därför är mitt fokus som personlig tränare att göra träning till en del av din livsstil med hälsa och balans i fokus. Det behöver inte vara allt eller inget – utan min målsättning är att skapa långvariga resultat och en kropp som håller i längden och orkar med livets alla utmaningar.

Du sätter nivån och tillsammans kämpar vi mot dina mål; om det såväl är att leva lite längre, gå ner i vikt eller klara av ett max-lyft. Min kunskap och mitt driv tillsammans med din vilja och din målsättning är det som styr och tillsammans kommer vi få resultaten du vill ha!

Specialiteter

Funktionell träning
Styrketräning
Viktminskning
Ätstörningar

Utbildningar

Bergqvists friskvårdsutbildningar
Lic. Personlig Tränare
Lic. Kostrådgivare

E-postadress
pt.sydpolen@actic.se
Jobbar på
Södertälje, Sydpolen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!