Actic Hammarby Sjöstad!

Välkomna till vår nyinvigning!

Lördagen den 4 maj bjuder vi in alla till nyinvigning av Actic Hammarby Sjöstad. Det blir en dag fylld av gruppträning, ansiktsmålning, grillning, utställare och annat skoj! Du behöver inte vara medlem för att delta, så ta med dig alla du känner och gör detta till årets träningsdag!

Plats: Actic Hammarby Sjöstad
Tid: Lördagen 4 maj kl. 8-17

Gratis skägg/hårklippning av barberare
Träffas Babas Burgers, Nocco och massa andra företag!
Föreläsning (se nedan) med goodiebag. Möjlighet att delta i tävling och vinna fina priser.


Endast den 4 maj:

Bli medlem för endast 299kr/mån!

Vi bjuder på två fria månader!
Vi bjuder på medlemsavgiften (549 kr)
2 timmar med en tränare ingår

Skräddarsytt träningsprogram

*Erbjudandet gäller vid tecknande av 12 mån ordinarie lokalt medlemskap på Actic Hammarby Sjöstad. Gäller endast den 4/5 2019 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

 

Föreläsning om hälsa, kost och träning

Tid: 12.00–14.00.
Plats: Actic Gym, Hammarby Sjöstad, gruppträningsalen.
Adress: Skeppsmäklargatan 1, Stockholm

12.00-12.45: Hur kan kosten göra min träning effektivare?
Rätt mat i samband med träning – vad är det? Det finns fler sätt att få kroppen att prestera på topp och dessutom må bra. Cathrine Schück är licensierad samtalsterapeut och kostrådgivare med inriktning på näringsterapi och livsstilsmedicin. Cathrine har skrivit 37 matböcker och är en efterfrågad hälsocoach. Hon medverkar ofta i tidningar och i TV med sin kunskap om kost och hälsa. Cathrine jobbar även med Michael Mosleys blodsockermetod, 8/800.

13.15-14.00: Hur kan du stötta kroppen med rätt näring?
Via kosten får vi i oss livsviktiga näringsämnen. Men det finns vissa ämnen som vi inte får i oss så mycket av eller som är svåra för kroppen att ta upp. Lär dig hur du effektivt kan stötta kroppen med näring och rätt förutsättningar vid träning. Josefin Gertsson är en erfaren föreläsare och utbildad nutritionist. Hon har specialiserat sig på upptag av näringsämnen och brinner för att förmedla vilken roll dessa ämnen spelar i kroppen.

13.05-13.15: Kort bensträckarpaus.

12.45-13.05: Har du koll på ekotrender och giftfritt på kroppen?
Huden är vårt största organ och allt som du smörjer på din hud påverkar hur du mår. Känner du till hur aluminiumdeodoranter påverkar kroppen? Miljö- och ekotrenden har kommit för att stanna, även inom kosmetikbranschen. Inger Palm är hälso- och medicinreporter och är utbildad tränare och massör med en bakgrund som elitskidåkare. Hon berättar varför det är bra för kroppen att använda miljömärkta och kemikaliefria alternativ.

Deltagarna bjuds på goodiebag. Möjlighet att delta i tävling och vinna fina priser.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!