Vällkommen till din träningskompis

Actic, Hagsätra

Stockholm

Personlig tränare

Thérèse Lindberg

Om du har viljan och ett mål i sikte, så har jag verktygen och kunskapen som tar dig hela vägen! Med en bred kunskapsbas och ett antal år i branschen så jobbar jag idag med en mängd olika människor och vitt skilda träningsmål. 

Oavsett om ditt mål är att bygga muskler, springa ett lopp, träna bort en gammal skada, få en friskare kropp, eller tävla i kropps-byggning så kan jag hjälpa dig i mål. Personlig träning handlar mycket om förtroende och personkemi. Kom på någon av mina klasser och känn efter om jag är PT:n för dig! 

Besök gärna min sida på Facebook och se resultat från tidigare kunder och få tips och råd
kring träning och kost.

Utbildningar

  • Int licensierad Personlig tränare Safe Education
  • Kost och träning Umeå universitet
  • Licensierad Kostrådgivare Safe Education
  • Cykel endurance Safe Education
  • Bodypump Les Mills
E-postadress
therese.lindberg@actic.se
Telefon
0702020933
Jobbar på
Hagsätra, Stockholm

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!