Vällkommen till din träningskompis

Actic, Hagsätra

Stockholm

Personlig tränare

Mikaela Dahl

För mig är det viktigt att man tycker träning är roligt och givande. Som lagidrottare och lagledare har jag växt upp med vad och hur man gör träning till den bästa delen av dagen samtidigt som man hela tiden utmanar sig själv.
Med mig kommer du jobba med hela kroppen, utifrån vad just din kropp klarar av för att nå dina mål, vare sig det handlar om prestation eller hälsorelaterat och ha superkul samtidigt. Jag ser fram emot att jobba med dig i framtiden!

Specialiteter

Funktionell träning
Styrka
Rehab

Utbildningar

Lic. Personlig Tränare 2014 – AFPT (akademin för personlig träning)
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan – pågående

E-postadress
Mikaela.dahl@actic.se
Jobbar på
Hagsätra

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!